19.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Văleni: Un bărbat care voia să-și pună capăt zilelor, salvat de polițiști și jandarmi

- Advertisement -

Un bărbat 27 de ani, din comuna Văleni, a fost salvat de polițiștii și jandarmii olteni, la sfârșitul săptămânii trecute, în momentul în care a încercat să se omoare.

Totul a pornit în urma unui conflict spontan izbucnit, sâmbătă seara, între acesta și fratele său care a sunat la 112 și i-a chemat în ajutor pe oamenii legii. În momentul în care a văzut forțele de ordine, tânărul de 27 de ani a amenințat că își va lua zilele, ducându-se să se spânzure în podul casei. Însă, polițiștii și jandarmii au reușit să-l oprească la timp, salvându-l.

„Sâmbătă seara, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a primit un apel la 112 prin care se solicita intervenția polițiștilor pentru a aplana un conflict provocat de un bărbat, din comuna Văleni. Polițiștii Secției de Poliție Rurală Dăneasa, împreună cu o patrulă a Inspectoratului de Jandarmi Județean Olt, s-au deplasat de îndată la locul menționat în apel. La scurt timp după sosirea echipajului, polițiștii au fost alertați despre faptul că bărbatul încearcă să se sinucidă, prin spânzurare, în podul casei”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Fără să stea pe gânduri, oamenii legii au intervenit și au tăiat sfoara, reușind să îi salveze viața bărbatului. Polițiștii salvatori sunt agent șef principal Constantin Ciuvică, șeful Postului de Poliție Sprâncenata, absolvent a Școlii Slatina în anul 1993, și agentul șef Marcel Stăncuța din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7, absolvent al Școlii Câmpina în 2006, care au fost ajutați de doi jandarmi, respectiv plutonier major Severus Iordache și plutonierul adjutant Sergiu Gîlă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți