15.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

O clădire din Scorniceşti cu destinaţie iniţială de sediu de judecătorie va fi finalizată ca bloc de locuinţe

- Advertisement -

O clădire din oraşul Scorniceşti, cu destinaţie iniţială de sediu de judecătorie, aflată de peste 15 ani la stadiul de ridicare a structurii, va fi finalizată şi transformată de ANL în bloc de locuinţe pentru tineri, potrivit primarului localităţii, Daniel Tudor.

Şantierul pentru construcţia unui sediu de judecătorie la Scorniceşti a început în urmă cu peste 20 de ani şi a fost abandonat câţiva ani mai târziu, după ce s-a ridicat structura clădirii.

Anul acesta autorităţile locale au făcut demersuri pentru transformarea construcţiei abandonate în bloc de locuinţe pentru tineri, ce ar urma să fie realizat prin ANL, iar marţi primarul Daniel Tudor a anunţat că proiectul va primi anul viitor finanţare pentru începerea lucrărilor.

„Astăzi, cu satisfacţie, doresc să vă aduc la cunoştinţă faptul că a fost aprobată lista de sinteză a amplasamentelor din cadrul programului axat pe construirea acestui tip de locuinţe, urmând ca odată cu începerea anului 2021 să se acorde şi finanţarea necesară pentru demararea efectivă a lucrărilor”, a informat Daniel Tudor, într-un mesaj postat pe facebook.

Sursa: agerpres.ro 

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți