14.7 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Infrastructura rutieră din Slatina, modernizată anul acesta prin derularea mai multor lucrări

- Advertisement -

S-a lucrat intens anul acesta în tot ceea ce a însemnat modernizarea infrastructurii rutiere în municipiul Slatina, iar investițiile în acest domeniu nu se opresc aici. Lucrările continuă, iar până la această dată s-a finalizat un număr însemnat din obiectivele propuse pentru anul 2020, transmite edilul localității.

Până acum, potrivit lui Emil Moț, primarul Slatina, investițiile realizate au constat în reabilitarea străzii Basarabilor, spre Barajul Slătioara, supralărgirea străzii Drăgănești în zona platformei industriale de la ieșirea din oraș spre comuna Brebeni, reabilitarea zonei Steaua – Etapa I, străzii Aleea Lalelelor – Etapa I, arealului cuprins între străzile Aleea Tineretului – Aleea Rozelor – Dumitru Caracostea, modernizarea străzilor Boiangiului, Nucului, Islazului, Zorilor, Lacului, Prunilor și Horia.

„Lucrările vor continua și pe alte străzi, aflate în diferite faze de execuție, până la finalul anului, atât cât vor permite condițiile meteorologice”, a declarat edilul Slatinei.

Sursa citată a mai spus că în acest an au fost executate marcaje rutiere cu vopsea de calitate superioară, astfel ca vizibilitatea să fie maximă pentru toate persoanele angajate în trafic, fie că este vorba de conducători auto, fie de pietoni. „Pentru a scurta timpii petrecuți în trafic, se află în plină desfășurare acțiunea de montare, pe străzile municipiului, a indicatoarelor de orientare moderne și funcționale”, a conchis Emil Moț, primarul urbei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți