12.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Două societăți de pe platforma industrială a Slatinei, donații de echipamente medicale pentru spital

- Advertisement -

Două fabrici de pe platforma industrială a municipiului Slatina, respectiv uzina de aluminiu ALRO și societatea TMK Artrom care produce țevi din oțel fără sudură, s-u implicat în donarea unor echipamente atât de necesare în contextul actual al pandemiei de Coronavirus. În speță, firmele donează Spitalului Județean de Urgență Slatina aparate de oxigen care îi pot ajuta pe pacienții diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2 și sunt în stare gravă, fiind internați în unitatea medicală.

Surse medicale din interiorul Spitalului Slatina au precizat că ALRO Slatina va dona cinci aparate cu flux integrat de oxigen și tratament de specialitate, reprezentanții TMK Artrom anunțând că astfel de echipamente medicale vor fi donate și din partea lor.  

„În ciuda tuturor greutăților cu care ne-am confruntat și ne confruntăm ca urmare a efectelor negative generate de virusul COVID-19, TMK Artrom continuă să susțină și în această perioadă, acțiuni sociale care să ajute întreaga comunitate locală, și nu numai. În aceste zile, am decis să participăm, alături de alte companii de pe platforma industrială, la acțiunea de donare de aparate generatoare de flux integrat de oxigen și tratament cu aerosoli către Spitalul Județean de Urgență Slatina, aparate atât de necesare pacienților care, din nefericire, trec prin situații mai dificile ca urmare a infectării cu acest virus, și nu numai. Sperăm ca aceste aparate vor ajuta cât mai mulți bolnavi aflați în situații mai dificile, dar, mai mult, ne dorim ca fiecare dintre noi, prin eforturi comune, să reușim să limităm răspândirea virusului și să rămânem sănătoși”, au precizat oficialii societății slătinene pe pagina de Facebook.

Potrivit sursei citate, TMK Artrom va continua să fie alături de oameni și de personalul medical care, încă de la începutul acestui an, sunt într-o luptă permanentă cu virusul SARS-CoV-2.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți