15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

160 de infecții noi COVID-19 în județ, anunțate duminică. Oltul, fără decese

- Advertisement -

Județul Olt a depășit cifra de 6.500 de infecții cu virusul SARS-CoV-2, mai precis, potrivit raportării de duminică a reprezentanților Grupului de Comunicare Strategică sunt nu mai puțin de 6.508 cazuri, acestea fiind înregistrate de la începutul pandemiei. S-au raportat 160 de îmbolnăviri cu noul Coronavirus, iar pe lângă acestea continuăm să avem pacienți reconfirmați cu boala. Din fericire, în ultima zi, nu s-a raportat niciun deces nou. Datele oficiale ale autorităților centrale mai arată că rata de incidență, cumulată în ultimele 14 zile, se apropie de 2 infecții COVID-19 la mia de locuitori.

Cifrele prezentate de Grupul de Comunicare Strategică anunță că, distinct de cele 160 cazuri nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județul Olt, care erau deja pozitivi, în 24 de ore au fost opt persoane reconfirmate pozitiv la infecția cu virusul SARS-CoV-2.

Totodată, sunt și 158 de olteni care au pierdut lupta cu infecția COVID-19, de la începutul pandemiei, în ultima zi a săptămânii nefiind comunicat niciun deces.

La ora actuală, rata de infectare cu noul Coronavirus la 1.000 de persoane, cumulată în două săptămâni, este, potrivit Grupului de Comunicare Strategică, de 1,91, județul Oltul fiind în continuare în zona galbenă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți