23.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident grav la ieșirea din Balș spre Slatina. O persoană încarcerată

- Advertisement -

Un grav accident de circulație s-a produs, luni după-amiază, pe Drumul Național 65 – European 574, la ieșirea din orașul Balș spre municipiul Slatina. Două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, în urma impactului violent dintre acestea o persoană rămânând încarcerată.

La fața locului au ajuns echipaje de pompieri, pentru a descarcera persoana rămasă prinsă între fiarele contorsionate ale mașinii în care se afla, dar și pentru a acorda îngrijiri medicale acesteia, dar și cadre medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt.

„Pompierii Gărzii Balș, cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD, au intervenit pentru a acorda îngrijirilor medicale victimelor. La locul accidentului a acționat și un echipaj cu medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii. În urma evenimentului, unul dintre șoferi, în vârstă de 18 ani, din orașul Balș, a rămas încarcerat. Pompierii au acționat pentru extragerea victimei, concomitent cu acordarea îngrijirilor medicale. Pacientul a fost transportat la UPU Slatina, conștient, cu fractură la membrul inferior strâng, plagă tăiată la membrul inferior drept și traumatism cranio-cerebral. Șoferul celuilalt autoturism nu prezenta urme de traumă și a refuzat transportul la spital”, a spus Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

În urma coliziunii, traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri de mers mai bine de o jumătate de oră, la fața locului fiind nevoie de intervenția polițiștilor rutieri pentru a face cercetări, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs accidentul, dar și pentru a dirija circulația.

„În accident au fost implicate două autovehicule. O persoană, respectiv șoferul unuia dintre autoturism, care a rămas încarcerat, a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul alcoolscop, rezultatul fiind negativ. Victima nu a fost testată, însă urmează a-I fi recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În cauză s-a deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți