Tânăr din Drăgănești Olt, cercetat sub control judiciar după ce a lovit un bărbat cu bâta de baseball

Un tânăr de 23 de ani, din orașul Drăgănești Olt, s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe după ce la sfârșitul săptămânii trecute a lovit un bărbat de 53 de ani, din localitate, cu bâta de baseball. Fapta a avut loc în dimineața zilei de 20 noiembrie, iar în urma loviturii primite în cap bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportat la spital. În prezent, agresorul este cercetat sub măsura control judiciar.

Agresiunea a fost comisă pe strada Căpitan Drăgănescu, din orașul Drăgănești Olt, și a fost comisă în urma unui conflict între cei doi. Polițiștii au ajuns la fața locului pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs fapta și au stabilit că tânărul de 23 de ani, din Drăgănești Olt, l-a lovit cu bâta de baseball în zona capului pe bărbatul de 53 de ani, tot din Drăgănești, care a necesitat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Municipal Caracal, pentru investigații medicale amănunțite.

Cercetat pentru lovire sau alte violențe, bătăușul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar sâmbătă a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Caracal, cu propunerea de arestare preventivă. Instanța de judecată a respins măsura preventivă propusă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal și luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În tot acest timp, tânărul din Drăgănești Olt trebuie să respecte mai multe obligații, printre care și cea de a nu se apropia de victima sa la o distanță mai mică de 50 de metri și să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale cu aceasta.

Decizia judecătorilor caracaleni nu este definitivă, putând fi contestată.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<