20.2 C
Slatina
miercuri,1 mai,2024

Ultimele Articole

Tânăr din Drăgănești Olt, cercetat sub control judiciar după ce a lovit un bărbat cu bâta de baseball

- Advertisement -

Un tânăr de 23 de ani, din orașul Drăgănești Olt, s-a ales cu dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe după ce la sfârșitul săptămânii trecute a lovit un bărbat de 53 de ani, din localitate, cu bâta de baseball. Fapta a avut loc în dimineața zilei de 20 noiembrie, iar în urma loviturii primite în cap bărbatul a avut nevoie de îngrijiri medicale fiind transportat la spital. În prezent, agresorul este cercetat sub măsura control judiciar.

Agresiunea a fost comisă pe strada Căpitan Drăgănescu, din orașul Drăgănești Olt, și a fost comisă în urma unui conflict între cei doi. Polițiștii au ajuns la fața locului pentru a cerceta împrejurările în care s-a produs fapta și au stabilit că tânărul de 23 de ani, din Drăgănești Olt, l-a lovit cu bâta de baseball în zona capului pe bărbatul de 53 de ani, tot din Drăgănești, care a necesitat primul ajutor și a fost transportat la Spitalul Municipal Caracal, pentru investigații medicale amănunțite.

Cercetat pentru lovire sau alte violențe, bătăușul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, iar sâmbătă a fost prezentat în fața magistraților Judecătoriei Caracal, cu propunerea de arestare preventivă. Instanța de judecată a respins măsura preventivă propusă de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal și luarea măsurii controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În tot acest timp, tânărul din Drăgănești Olt trebuie să respecte mai multe obligații, printre care și cea de a nu se apropia de victima sa la o distanță mai mică de 50 de metri și să nu comunice direct sau indirect, pe nicio cale cu aceasta.

Decizia judecătorilor caracaleni nu este definitivă, putând fi contestată.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți