20.2 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Autoturism distrus de un incendiu, la Poboru. Focul a fost pus intenționat

- Advertisement -

Un autoturism a fost distrus de un incendiu devastator în cursul după-amiezii de marți, pentru a stinge focul fiind nevoie de intervenția pompierilor Stației Scornicești, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj medical SMURD. Din primele cercetări, pompierii au stabilit că focul ar fi fost pus intenționat

Incendiul de mașină a fost observat de un cioban aflat în zonă, acesta fiind cel care a anunțat evenimentul la 112.

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că, la sosirea echipajelor de pompieri, care se afla pe un teren viran, ardea generalizat.

„Pompierii au lichidat în scurt timp incendiu, dar nu au mai putut salva autoturismul, care a fost distrus în totalitate”, a spus reprezentantul ISU.

Cauza probabilă a izbucnirii incendiului a fost folosirea intenționată a sursei pentru a genera incendiul, precizează pompierii.

Cât timp pompierii au acționat la fața locului, nicio persoană nu a venit să spună că autoturismul distrus de flăcări este al său și nu se știe cu exactitate cum a ajuns acesta pe câmpul respectiv.

Sunt multe semne de întrebare cu privire la modul în care a izbucnit incendiul, însă polițiștii au preluat cazul și fac cercetări pentru a stabili cui aparține mașini și cine ar fi putut să-i dea foc.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți