14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Liderul liberalilor olteni, rezultat pozitiv la noul Coronavirus

- Advertisement -

Virusul SARS-CoV-2 nu iartă pe nimeni. Auzim zi de zi că se infectează personalul medical aflat în prima linie, angajați din instituții publice sau de pe platformele industriale, simplii oameni, chiar și politicieni. În categoria celor din urmă intră și Liviu Voiculescu, președintele Organizației Județene a Partidului Național Liberal Olt și candidatul formațiunii politice de pe prima poziție la un post de senator la alegerile parlamentare. Având în vedere că are rezultat pozitiv la noul Coronavirus, iar acum trebuie să stea în izolare la domiciliu două săptămâni și nu va putea fi prezent fizic în vreo secție, pe 6 decembrie acesta va vota cu urna mobilă.

Simptomele pe care le prezintă liderul liberalilor olteni sunt ușoare, acesta anunând pe pagina sa de Facebook că se simte bine, fiind în izolare.   

„Nimic nu te pregătește pentru momentul în care primești diagnosticul: pozitiv la COVID. Nici micile stări inconfortabile, nici bănuielile, nici vaga suferință fizică, dublată poate de o frică de necunoscut. Într-o perioadă în care întreaga mea preocupare se apleca asupra campaniei electorale în care m-am angajat, am căzut și eu în plasa întinsă cu atâta înverșunare de infecția pandemică și m-am alăturat tuturor celor care au dat și dau piept cu virusul. Sper doar să fiu suficient de puternic să-l îngenunchez repede, fără efort și fără sacrificii. Deocamdată, sunt bine, în izolare, departe de toți fizic, dar cu sufletul la fel de aproape ca și până acum. Sunt optimist! Voi trece cu bine peste aceste momente și ne vom reîntâlni la fel de energici și hotărâți! Aveți grijă de voi!”, a transmis politicianul Liviu Voiculescu pa pagina sa de socializare.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți