14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Un tânăr din Slatina, de negăsit după ce a plecat la bancă și nu s-a mai întors

- Advertisement -

Poliţiştii olteni caută un tânăr de 34 de ani, din municipiul Slatina, care luni a plecat de acasă până la bancă, pentru efectuarea unei operațiuni bancare, şi până acum nu s-a mai întors.

Dispariția bărbatului a fost anunțată la Poliție de cumnatul său.

„La data de 23 noiembrie, în jurul orei 23:00, un bărbat din municipiul Slatina a sesizat faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 16:00, cumnatul său, Ionuț Cătălin Tudor, de 34 ani, din loclitate, a plecat de la domiciliu sub pretextul că are de efectuat o operațiune bancară și nu a mai revenit”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Semnalmentele tânărului sunt înălțime de 1,85 – 1,90 metri, constituție atletică, părul tuns scurt de culoare șaten, ochii căprui, fără a avea semne distinctive.

În momentul plecării de la domiciliu, Ionuț Cătălin purta o geacă neagră, din fâș, o pereche de blugi, pantofi sport albaștri, iar pe cap purta o șapcă albastră.

Persoanele care deţin informaţii ce pot conduce la găsirea acestuia sunt rugate să sune de urgență la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți