22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Slătineanul plecat la bancă și dat dispărut, înapoi la domiciliu. Nu a fost victima vreunei infracțiuni

- Advertisement -

Nu puțini sunt cei care au sărit în ajutorul familiei lui Cătălin Ionuț Tudor, bărbatul de 34 de ani, din municipiul Slatina, care în după-amiaza zilei de luni a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Prietenii, dar și simplii cetățeni, au făcut cunoscută dispariția acestuia pe paginile lor de socializare și în dimineața zilei de miercuri apropiații anunțau că acesta ar fi fost găsit.

Informația a fost confirmată, deocamdată, de soția tânărului, dar și de alte rude ale acestuia.

Potrivit unor surse, Cătălin Tudor ar fi sunat în cursul serii de marți un prieten, spunându-i că este bine, nefiind victima vreunei infracțiuni.

La primele ore ale dimineții de miercuri, deși familia spunea că bărbatul de 34 de ani a fost găsit, poliția nu avea oficial informația și acesta figura în continuare pe site-ul Poliției, la categoria „Dispăruți”, ca fiind căutat.  

Abia undeva în jurul orei 10:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt, a transmis că tânărul s-a întors la domiciliu, căutările fiind sistate de polițiști. „Bărbatul dat dispărut și căutat a revenit la domiciliu. Acesta a declarat polițiștilor că nu a fost victima niciunei infracțiuni, urmărirea sa urmând să fie revocată”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ.

În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 23:00, dispariția lui Cătălin Tudor a fost anunțată la Poliție, cumnatul său fiind cel care le-a spus polițiștilor că luni, în jurul orei 16:00, a plecat de la domiciliu până la bancă, pentru efectuarea unor operațiuni bancare, se pare scoaterea unei sume importante de bani de la bancomat, însă nu a mai revenit. IPJ Olt a făcut publică dispariția bărbatului în cursul zilei de marți.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți