12.3 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Arest la domiciliu pentru adolescentul care a bătut în stradă o tânără de 18 ani

- Advertisement -

Adolescentul de 16 ani, din localitatea Iancu Jianu, acuzat că a agresat pe o stradă din comuna Călui o tânără de 18 ani, a fost prezentat joi procurorilor bălșeni care au considerat că este necesară arestarea sa preventivă. Propunerea a fost respinsă de magistrații Judecătoriei Balș, care au dispus împotriva agresorului, cercetat penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Decizia instanței de judecată nu este definitivă, putând fi contestată, iar în această lună adolescentul are mai multe obligații, printre care: să nu părăsească imobilul din comuna Iancu Jianu, fără permisiunea organului judiciar în faţa căruia se află cauza; să nu comunice direct sau indirect, cu persoana vătămată, în vârstă de 18 ani, şi cei trei martori. Magistrații au mai atras atenţia inculpatului că, în caz de încălcare cu rea-credinţă a măsurii sau obligaţiilor care îi revin, măsura arestului la domiciliu poate fi înlocuită cu măsura arestării preventive.

Tânăra a fost bătută fără milă de agresor în noaptea de 15 spre 16 noiembrie, pe o stradă din Călui, bătăușul fiind reținut miercuri, 25 noiembrie, de Secției de Poliție Rurală Bobicești, acesta stând în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt timp de 24 de ore.

„În fapt, polițiștii au stabilit, din cercetări, faptul că în noaptea de 15 spre 16 noiembrie, în timp ce se afla pe raza comunei Călui, minorul ar fi lovit cu picioarele, în mod repetat, o tânără de 18 ani. În urma unei lovituri, tânără s-a dezechilibrat și a căzut, minorul continuând sa o lovească”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al Poliției.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți