18.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Ipotești, cercetat pentru evaziune fiscală. 29 de autoturisme găsite în curtea sa, dezmembrate ilegal

- Advertisement -

Un tânăr de 34 de ani, din comuna Ipotești, este cercetat penal pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități, după ce joi polițiștii și comisarii de mediu din Olt au găsit în curtea locuinței sale nu mai puțin de 29 de mașini dezmembrate ilegal, care ar fi fost aduse din străinătate și urmau a fi vândute în țară.

Bărbatul a fost identificat în timpul unei acțiuni pe linia prevenirii și combaterii fraudelor în domeniul comerțului cu piese auto „second-hand”, în cadrul unui plan de acțiune derulat la nivel național, sub coordonarea Poliției Române, efectuată de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Olt, împreună cu cei din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sprijiniți de comisari ai Gărzii de Mediu Olt.

„În urma activităţilor desfășurate, pe raza comunei Ipotești, județul Olt, polițiștii au identificat un bărbat de 34 ani, din comuna Ipotesti, care ar fi dezmembrat autovehicule, în afara cadrului legal. Cu ocazia controlului efectuat au fost găsite 29 autovehicule supuse dezmembrării, despre care există suspiciunea că ar proveni din afara țării și care urmau să fie comercializate în România. Bărbatul în cauză nu a putut face dovada provenienței tuturor autovehiculelor aflate în curtea imobilului respectiv”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Toate cele 29 de mașini identificate în gospodăria tânărului din Ipotești au fost indisponibilizate de polițiști, care au deschis pe numele său un dosar penal pentru evaziune fiscală și exercitarea fără drept a unei profesii sau activități.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți