20.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Gazeta Oltului – un sfert de secol de echilibru, eforturi și lupte pentru libertatea de exprimare

- Advertisement -

Pentru Gazeta Oltului acest an este unul al sărbătorii, anul când împlinește un sfert de secol de existență.

Voi, Gazeta Oltului sunteți ziarul aproape de aceeași vârstă cu democrația din România și în tot acest timp ați fost alături de oameni, de cititori, ați fost martori la cele mai importante evenimente ce și-au pus amprenta asupra istoriei județului Olt și nu numai. Sunteți 25 de ani de istorie a acestei comunități, existați datorită cititorilor fideli care v-au aplaudat, dar v-au și criticat atunci când ați greșit.
Sunteți deschizători de drum pentru aproape fiecare dintre jurnaliștii care lucrează astăzi în presa locală. Pentru majoritatea, Gazeta Oltului este o parte importantă din viața, mulți învățând aici alfabetul jurnalismului.

Timp de un sfert de secol, voi, Gazeta Oltului, ați lăudat, ați criticat, ați acuzat, ați continuat să luptați pentru libertatea de exprimare. Într-o lume în continuă schimbare, vă dorim să rămâneți în același echilibru, să luptați pentru același ideal, să vă puneți cititorii mai presus de jocurile de culise ale aleșilor vremurilor, pentru multe ediții de acum încolo!

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți