20.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Impact violent între două mașini pe o stradă din Slatina. Un șofer a fost rănit

- Advertisement -

Un bărbat de 45 de ani, din comuna Milcov, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce, sâmbătă după-amiază, a fost implicat într-un accident de circulație produs pe strada Nicolae Bălcescu, din municipiul Slatina. Olteanul era conducătorul auto al uneia dintre cele două mașini implicate în evenimentul rutier.

Pompierii de pe echipajul SMURD Slatina din cadrul ISU Olt au ajuns la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale victimei, celălalt șofer nefiind rănit și refuzând transportul la spital.

„În accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau doar șoferii. Paramedicii SMURD au asistat un bărbat, în vârstă de 45 de ani, din comuna Milcov, conștient, cu traumatism toracic. Bărbatul a fost transportat la UPU Slatina. Celălalt șofer nu prezenta urme vizibile de traumă și a refuzat transportul la spital”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU.

Și polițiștii rutieri s-au deplasat la locul producerii accidentului pentru a face cercetări și a stabili împrejurările în care acesta a avut loc. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar în cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți