13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Orașul Balș intră în atmosfera sărbătorilor de iarnă

- Advertisement -

După ce vineri seara în municipiul Slatina s-a aprins iluminatul festiv fără fast, având în vedere contextul actual al pandemiei de Coronavirus și a restricțiilor impuse de starea de alertă, și orașul Balș intră, încet, încet, în atmosfera sărbătorilor de iarnă.

De vineri în localitatea de pe malul Oltețului a început montarea instațiilor multicolore specifice celei mai frumoase perioade a anului, evenimentele din Balș, ca și la Slatina, rezumându-se doar la a îmbrăca straie de sărbătoare. „Chiar dacă anul acesta Ziua Națională, Crăciunul și Revelionul nu vor fi unele obișnuite, iar actualele condiții dictate de pandemia de COVID-19 sunt speciale, sperăm că vă veți bucura de sărbători liniștite și sănătoase!”, este mesajul transmis de autoritățile locale.

Nici manifestările obișnuite dedicate zilei de 1 Decembrie – Ziua Națională a României nu vor mai avea loc ținând cont de contextul epidemiologic actual. „La nivelul orașului Balș nu sunt programate și nici autorizate anul acesta ceremonii sau evenimente dedicate Zilei Naționale a României, 1 Decembrie. Ceremoniile oficiale dedicate Zilei Naționale a României vor fi organizate doar în municipiile reședință de județ (Slatina n.r.), cu participarea a cel mult 100 de persoane și fără participarea publicului, conform articolului 1, alineat 20 din Anexa 3 a Hotărârii de Guvern 967 din 12 noiembrie, privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României începând cu data de 14 noiembrie, precum și stabilirea măsurilor care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19”, au mai transmis reprezentanții Primăriei.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți