19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Sărbători de iarnă în Caracal: Un brad pentru fiecare cartier!

- Advertisement -

Deși nu le este permis să organizeze evenimente publice pentru a marca sosirea lunii Decembrie – luna cadourilor, luna lui Moș Nicolae, a lui Moș Crăciun și a sfintei sărbători a Nașterii Domnului, în contextul actual al pandemiei de Coronavirus și a măsurilor impuse de starea de alertă, autoritățile locale din Caracal au căutat soluții pentru a rămâne alături de locuitorii urbei. Astfel, s-a luat decizia de a monta în fiecare cartier al Caracalului câte un brad în fiecare cartier. Sâmbătă seara, municipalitatea deja a aprins iluminatul festiv din brăduții amplasați în Bold, Protoseni și Cartierul Gară, iar în total în 11 zone ale orașului vor fi puși brazi.

„Cu colegii din Primăria Caracal, la inițiativa viceprimarului Adrian Chesnoiu și cu sprijinul consilierilor locali PSD aducem mai aproape de caracaleni simbolul Sărbătorilor de Iarnă: Bradul luminat, cel care alimentează speranțele tuturor copiilor și bucuria adulților în așteptarea unui «Moș generos». Amplasăm în unsprezece zone ale orașului brazi împodobiți și luminați, marcând astfel începutul ultimei luni a anului. Aseară (sâmbătă n.r.), împreună cu caracalenii, am aprins luminile în brazii din Bold, Protoseni și Cartierul Gară”, a precizat Ion Doldurea, primarul din Caracal, pe pagina oficială de Facebook.

​Duminică și luni se vor aprinde luminițele în brazii împodobiți de Crăciun în cartierul Carpați și în cele patru locații din cartierul HCC, cartierul Doctor Marinescu, cartierul Libertății, dar și la locul de joacă din zona Pârâu, din spatele magazinului Teldo.

„Ceea ce ne face puternici și ne ajută să depășim piedicile vremurilor actuale este solidaritatea, spiritul de întrajutorare și liniștea pe care ne-o dă sentimentul că nu suntem singuri. Împreună se poate! Vă doresc Sărbători liniștite!”, a mai transmis edilul Caracalului.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți