19.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Rudele pot afla care este starea pacienților confirmați cu COVID și internați la SJU Slatina

- Advertisement -

Nu puține au fost momentele în care oltenii puteau afla date despre rudele lor diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2 și internate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Poate foarte rar spre deloc sau doar atunci când acestea au trecut în neființă, fiind răpuse de boală. Iar pentru că mulți aparținători s-au plâns despre acest aspect, mai ales cei ai bolnavilor cu forme grave ale infecției COVID-19, reprezentanții unității medicale au luat decizia de a pune la dispoziția acestora un număr de telefon la care le va răspunde chiar doctorul de gardă.

Rudele pacienților internați pe Secția de Boli Infecțioase a celui mai mare spital din județul Olt vor fi cele care vor putea afla care este starea de sănătate a acestora, apelând un număr de telefon afișat pe site-ul oficial al SJU.

Potrivit anunțului postat pe pagina web, medicul de gardă infecționist le va răspunde zilnic, în intervalul orar 17:00 – 18:00.

„Pentru informații cu privire la pacienții internați în Secția Boli Infecțioase vă stăm la dispoziție zilnic, între orele 17:00 – 18:00, la următorul număr de telefon: 0751.047.422 – medic de gardă”, au transmis reprezentanții Spitalului Slatina.

Cătălin FIRCOIU

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți