Rudele pot afla care este starea pacienților confirmați cu COVID și internați la SJU Slatina

Nu puține au fost momentele în care oltenii puteau afla date despre rudele lor diagnosticate cu virusul SARS-CoV-2 și internate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Poate foarte rar spre deloc sau doar atunci când acestea au trecut în neființă, fiind răpuse de boală. Iar pentru că mulți aparținători s-au plâns despre acest aspect, mai ales cei ai bolnavilor cu forme grave ale infecției COVID-19, reprezentanții unității medicale au luat decizia de a pune la dispoziția acestora un număr de telefon la care le va răspunde chiar doctorul de gardă.

Rudele pacienților internați pe Secția de Boli Infecțioase a celui mai mare spital din județul Olt vor fi cele care vor putea afla care este starea de sănătate a acestora, apelând un număr de telefon afișat pe site-ul oficial al SJU.

Potrivit anunțului postat pe pagina web, medicul de gardă infecționist le va răspunde zilnic, în intervalul orar 17:00 – 18:00.

„Pentru informații cu privire la pacienții internați în Secția Boli Infecțioase vă stăm la dispoziție zilnic, între orele 17:00 – 18:00, la următorul număr de telefon: 0751.047.422 – medic de gardă”, au transmis reprezentanții Spitalului Slatina.

Cătălin FIRCOIU

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<