Claudiu, tatăl Luizei Melencu, una dintre victimele criminalului din Caracal, a murit

Tragedie fără margini în familia Luizei Melencu, tânăra din localitatea doljeană Dioști, care la jumătatea lunii aprilie a anului trecut a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, din municipiul Caracal, iar acum este în închisoare fiind acuzat că a ucis-o pe aceasta, dar și pe adolescenta Alexandra Măceșanu, din comuna olteană Dobrosloveni, care a dispărut la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce a fost luată la ocazie de același bărbat. Claudiu Melencu, tatăl Luizei, a murit marți seara, informații cu privire la decesul său fiind publicat pe o pagină de Facebook.

Claudiu a murit înainte să afle care a fost până la urmă cu privire la dispariția fiicei sale, având în vedere că procesul în care monstrul din Caracal este anchetat, la fel și complicele său Ștefan Risipițeanu, care ar fi violat-o pe Luiza, după cum spun procurorii DIICOT, și acum este tot în spatele gratiilor, este abia la început.

„În urmă cu puțin timp am aflat de moartea unui om. Un om care a plecat dintre noi fără a cunoaște adevărul despre dispariția fiicei sale: Luiza Melencu – cazul Caracal. În seara aceasta, tatăl Luizei a plecat dintre noi și ne rugăm pentru sufletul lui să-și găsească odihna printre îngeri. Sincere condoleanțe și putere soției, fiicei și familiei să treacă peste această încercare dureroasă! Dumnezeu să te odihnească în pace, Claudiu Melencu! (…) Sincere condoleanțe că nu a aflat adevărul nici până în ziua de astăzi când și-a pus mâinile pe piept despre iubita lui fiică Luiza. Dumnezeu să-l odihnească”, este mesajul postat pe pagina de Facebook „Noi suntem ajutorul!”.

Se pare că tatăl Luizei ar fi murit din cauza unor probleme de sănătate pe care le avea, acestea agravându-se după ce fiica sa a dispărut. Tragica veste privind moartea prematură a lui Claudiu Melencu a fost confirmată și de sora adolescentei dispărută în primăvara anului trecut. „Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta. De ce, tati, m-ai lăsat? De ce, Doamne, mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatăl meu!”, a scris Ionelia Melencu într-un comentariu la postarea de pe pagina de socializare.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<