13.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Dosare penale pe numele mai multor șoferi prinși băuți în trafic

- Advertisement -

Polițiștii rutieri au fost prezenți în trafic în minivacanța de 1 Decembrie, iar mai mulți conducători auto au fost prinși pe picior greșit, pe numele acestora fiind întocmite dosare penale. O parte dintre aceștia au fost opriți pe șoselele care tranzitează județul Olt, iar în momentul în care au foste testați cu aparatul alcooltest s-a stabilit că se aflau într-o stare avansată de ebrietate.

Cătălin FIRCOIU

Doi dintre șoferi sunt cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe. În seara Zilei Naționale a României, în orașul Piatra Olt, a fost depistat un bărbat de 27 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,56 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat, iar celălalt a fost oprit, două seri mai devreme, pe strada Principală, din comuna Fărcaşele. Este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din municipiul Caracal, care se afla la volanul unei mașini având o concentraţie alcoolică de 0,85 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat.

Și în noaptea Sfântului Andrei, pe Dumul Judeţean 642, în comuna Tia Mare, a fost depistat un bărbat de 37 de ani, din localitate, care conducea un autoturism având o concentraţie alcoolică de 0,45 miligrame pe litru alcool pur în aerul expirat. „În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că autoturismul ar fi fost încredinţat bărbatului de proprietar pentru a fi condus”, a spus Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, care a adăugat că pe numele său s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi încredinţarea unui vehicul unei persoane aflate sub influenţa alcoolului.

Și în după-amiaza zilei de Sfântul Andrei, pe strada Poenii, din municipiul Slatina, a fost oprit în trafic un bărbat de 33 de ani, din localitate, iar acesta conducea un autoturism având dreptul de a conduce suspendat din data de 2 noiembrie. Slătineanul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți