11.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Fost luptător, arestat după ce a agresat un polițist. Bărbatul nu purta mască pe stradă

- Advertisement -

Un bărbat de 48 de ani, din municipiul Slatina, fost sportiv de lupte greco-romane, a fost implicat în weekend într-un scandal, în urma căruia un polițist a fost rănit. Slătineanul, pe numele său Ion Viorel Mincă, nu purta mască pe stradă și a devenit agresiv, motiv pentru care a fost încătușat.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă seara pe strada Libertății, o patrulă de la Poliția municipiului Slatina sesizându-se din oficiu cu privire la faptul că un bărbat nu poartă mască de protecție. La solicitarea celor doi polițiști, fostul luptător a refuzat să se legitimeze, devenind agresiv atât verbal, cât și fizic, motiv pentru care s-a procedat la încătușarea acestuia.

Slătineanul a opus rezistență în acel moment, a vrut să-i lovească cu capul în față pe oamenii legii, apoi a căzut peste unul dintre ei. „În timpul procedurii de încătușare, bărbatul a opus rezistență, a încercat să lovescă polițiștii cu capul în față și s-a împins peste un polițist, căzând peste un gard metalic, polițistul suferind traumatisme la nivelul mâinii stângi și a feței”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

În cursul zilei de duminică, bărbatul de 48 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar luni magistrații Judecătoriei Slatina au dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. În prezent, acesta este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți