22.3 C
Slatina
joi,2 mai,2024

Ultimele Articole

Colegii și prietenii lui Marius Rădoi deplâng moartea tânărului de doar 19 ani

- Advertisement -

UPDATE: Marius Rădoi, jucătorul de tenis de masă care a murit miercuri noaptea în accidentul produs la Negreni, pe DN 65 – E 574, a fost condus vineri pe ultimul drum de cunoscuți. Trupul neînsuflețit al tânărului de 19 ani, fiul lui Cristian Rădoi, adjunctul Poliției Olt, a fost depus joi la capela Catedralei cu hramul „Sfântul Gheorghe” din Slatina, unde cei dragi au fost alături de el pentru ultimele clipe. Vineri, după ora prânzului, Marius, campionul balcanic și național, a fost înmormântat în Cimitirul Strehareți din municipiu.

Știrea inițială: Este o adevărată tragedie faptul că Marius, fiul lui Cristian Rădoi, adjunctul Poliției Olt, și-a pierdut viața la doar 19 ani, într-un cumplit accident rutier produs la Negreni, această veste întristând la primele ore ale dimineții pe toți colegii săi, având în vedere că acesta practica tenisul de masă de performanță, dar și pe prieteni. Și nu puțini au fost cei care au postat pe paginile lor de socializare, dar și pe pagina sa de Facebook, fotografii și mesaje de condoleanțe pentru familia îndoliată.

„«Marciusss, drum lin al nostru coleg!», «Doamne, nu pot să cred! Sunt șocată!!! Doamne, te rog să fie doar un vis urât, te rog! Nu poți lua la tine un suflet atât de tânăr! Condoleante familiei!», «Dumnezeu a hotărât să pleci prea devreme dintre noi! Suntem cu toții șocați de această veste. Cuvintele sunt de de prisos. Ne-ai părăsit, soarele vieții a spus prea devreme, Marius. Ai spus că ai puțină treabă, dar nu trebuia să se întâmple asta niciodată! Drumul tău s-a oprit aici, dar prietenia care ne-a legat de atâta timp și toate amintirile minunate nu le poate șterge nimeni niciodată! Nu te vom uita niciodată, Marius Rădoi!», «Sincere condoleanțe familiei! Dumnezeu să-l odihnească în pace!», «Doamne ferește! Nu îmi vine să cred! Era un băiat atât de bun, un copil cuminte! Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Putere părinților și surioarei să «treacă» prin această durere!», «Nu îmi revin! Dumnezeu să te odihnească în pace copil frumos! Sincere condoleanțe familiei Rădoi!», «Un băiat deosebit, mereu cu zâmbetul pe buze. Dumnezeu să-l ierte! Sincere condoleanțe familiei!», «Nu pot să cred! Îmi pare atât de rău. Dumnezeu să-l odihnească în pace!», «Drum lin către îngeri, prieten drag! Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să-l ierte! Condoleanțe familiei!», «Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace! Condoleanțe familiei, păcat de tinerețea lui»”, sunt doar câteva dintre zecile de mesaje de condoleanțe postate de colegi și prieteni.

Un mesaj de condoleanțe a fost transmis și de Federația Română de Tenis de Masă, tânărul fiind legitimat din vara acestui an la Clubul Sportiv Municipal 2007 Focșani, înainte fiind sportiv la CSM Slatina: „O veste tristă și aproape incredibilă a făcut, în această dimineață, înconjurul lumii tenisului de masă românesc. La numai 19 ani, Marius Rădoi și-a pierdut viața într-un accident de mașină. Marius a fost legitimat la CSM Slatina, iar din vară se transferase la CSM 2007 Focșani. Transmitem condoleanțe familiei îndoliate și păstrăm un moment de reculegere în amintirea lui Marius. Dumnezeu să-l odihnească!”.

La doar 19 ani, Marius Rădoi, proaspăt student și sportiv de performanță, fiind câștigător al mai multor medalii la competiții de tenis de masă desfășurate de-a lungul ultimilor ani, a murit miercuri noaptea, în urma evenimentului rutier produs în jurul orei 22:00, pe Drumul Național 65 – European 574, în satul Negreni al orașului Scornicești.

Tânărul, care la începutul lunii ianuarie 2021 ar fi împlinit 20 de ani, venea singur cu autoturismul dinspre Pitești și într-o curbă, la Negreni, ar fi derapat, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul volanului și a intrat violent într-un cap de pod de la marginea drumului. Salvatorii de pe echipajele de prim ajutor care au intervenit la fața locului, dar și medicii de la Spitalul Slatina, au făcut tot ceea ce au putut pentru a-l salva pe Marius, însă încercările acestora au fost fără succes.

Dumnezeu să te odihnească în pace și drum lin spre Cer, Marius Rădoi!

Sincere condoleanțe familiei!

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți