5.2 C
Slatina
marți,19 martie,2024

Ultimele Articole

Fiul adjunctului IPJ Olt, mort într-un grav accident produs la Negreni

- Advertisement -

Marius Rădoi, fiul adjunctului Inspectoratului de Poliție Județean Olt, comisarul șef Cristian Rădoi, a murit în noaptea de miercuri spre joi, într-un accident produs pe Drumul Național 65 – European 574, în zona satului Negreni al orașului Scornicești.

Tânărul, în vârstă de doar 19 ani, sportiv de performanță, practicând tenis de masă, și proaspăt student, a fost găsit în stare gravă la locul producerii evenimentului rutier, însă încercările salvatorilor de a-l salva au fost în zadar. Mai multe echipaje medicale au intervenit la fața locului pentru a-i acorda primul ajutor, însă manevrele de resuscitare făcute de doctorii de la Spitalul Județean de Urgență Slatina au fost fără rezultat, fiind constatat decesul acestuia. Se pare că tânărul a ajuns la unitatea medicală în comă, intrându-se cu acesta și în sala de operație.

Din primele cercetări, se pare că Marius, băiatul adjunctului Poliției Olt, care se afla singur în autoturism și venea dinspre Pitești, ar fi derapat cu acesta într-o curbă, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul direcției de mers și a intrat violent într-un cap de pod de la marginea drumului.

Sursă video: Grup Facebook – Info Trafic Slatina
- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți