23.1 C
Slatina
duminică,28 aprilie,2024

Ultimele Articole

Liviu Voiculescu, liderul PNL Olt: „Mi-aș dori să elimin traseismul în rândul parlamentarilor”

- Advertisement -

Președintele Partidului Național Liberal Olt, Liviu Voiculescu, candidează de pe prima poziție pentru un loc de senator la alegerile parlamentare care au loc duminică, 6 decembrie, iar una dintre dorințele sale este cea de a elimina traseismul în rândul parlamentarilor.

Liderul liberalilor olteni a adus în atenție ceea ce se întâmplă cu primarii, consilierii locali și județeni, care trec la un alt partid decât cel din partea căruia a fost ales și își pierd mandatul, spunând că același lucru ar trebui să se întâmple și cu parlamentarii.

„Mi-aș dori să elimin traseismul în rândul parlamentarilor. Așa cum consilierii locali, consilierii județeni și primarii își pierd mandatul dacă își schimbă opțiunea politică, așa ar trebui și parlamentarii, mai ales că noi candidăm pe liste. Dacă un parlamentar a decis să plece, trebuie să urce următorul de pe listă”, a declarat Voiculescu.

Președintele PNL Olt a expus și un exemplu clar, respectiv cel al unui parlamentar liberal care a părăsit formațiunea politică, trecând la Partidul Social Democrat: „Un parlamentar PNL Olt a trecut după un an și ceva la PSD. Voința oamenilor din Olt a fost ca PNL Olt să aibă doi parlamentari, dar noi am rămas doar cu unul”.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți