Utilajele de deszăpezire, pregătite pentru a interveni iarna aceasta în cartierele Slatinei

Pregătirile pentru ninsorile prognozate în acest sezon rece au fost finalizate de reprezentanții Primăriei municipiului Slatina, care au anunțat că s-a realizat planul de intervenție în iarnă, comandamentul de deszăpezire fiind deja activat.

Cătălin FIRCOIU

„Municipalitatea slătineană a realizat planul de intervenție pentru această iarnă, la începutul lunii decembrie fiind activat comandamentul de deszăpezire, unde au fost convocați toți factorii responsabili care vor acționa pentru înlăturarea efectelor căderilor de zăpadă și poleiului”, a declarat Emil Moț, primarul Slatinei.

Edilul spune că Primăria Slatina are la această dată un stoc de 1.000 de tone nisip și 900 de tone de sare, pentru realizarea amestecului antiderapant, dar și 100 de tone de clorură, cu capacitate mare de topire a gheții.

Zeci de utilaje și sute de muncitori sunt pregătiți să intervină în această iarnă pe drumurile și trotuarele din urbe, inclusiv pe străzile cartierelor Clocociov și Satu Nou.

„Societatea de salubritate va interveni cu 30 de utilaje și 250 de muncitori pe străzile orașului iar Societatea Dezvoltare Urbană Slatina va acționa cu trei utilaje cu lamă, patru freze și 120 de angajați pentru degajarea trotuarelor de pe arterele principale și din cartiere și deszăpezirea străzilor din Cireașov și Satu Nou”, a conchis primarul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<