11.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

85 de infecții cu virusul SARS-CoV-2 și două decese în rândul oltenilor, raportate într-o zi

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a comunicat sâmbătă alte 85 de infecții cu virusul COVID-19, de la începutul pandemiei bilanțul total al cazurilor ajungând la 7.736 de cazuri în județul Olt. Pe lângă noile îmbolnăviri, s-au înregistrat și bolnavi retestați pozitiv cu SARS-CoV-2, în ultimele 24 de ore fiind anunțate și două decese. Cifrele oficiale ale autorităților centrale mai arată că rata de infectare cu noul Coronavirus la mia de locuitori, cumulată în ultimele două săptămâni, este tot scăzută, județul Olt situându-se sub 1,5.

Cătălin FIRCOIU

Potrivit reprezentanților Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cele 85 cazuri nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din Olt, care erau deja pozitivi, în ultima zi au fost 12 persoane din județ reconfirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Totodată, din totalul celor 7.736 de olteni diagnosticați cu infecția COVID-19 sunt 176 care au murit de la începutul pandemiei, sâmbătă fiind comunicate două decese.

La această dată, județul Olt are o rată de incidență de 1,18 cazuri de Coronavirus la 1.000 de locuitori, cumulată în ultimele 14 zile, și se află în scenariul verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți