Adjunctul IPJ Olt, tatăl tenismenului mort în accident, mesaj copleșitor: „Dumnezeule mare te rog să ai grijă de Mariusică”

Comisarul șef Cristian Rădoi, adjunctul Poliției Olt, tatăl sportiviului de performanță, care în noaptea de miercuri spre joi a murit în cumplitul accident produs pe Drumul Național 65 – European 574, în satul Negreni, orașul Scornicești, a postat un mesaj sfâșietor pe pagina de Facebook a tânărului de 19 ani în care le mulțumește tuturor celor care au fost alături de el și familia sa în ultimele clipe pe care le-a petrecut cu acesta.

Polițistul Rădoi a ținut să mărturisească faptul că acum a realizat că fiul său a fost foarte iubit de oameni și speră că durerea pe care o are în suflet să nu o aibă nimeni, niciodată.

„Bună ziua oameni frumoși!!! Sunt tatăl lui Marius! Durerea în suflet pe care o am să nu o aibă nimeni, niciodată!!! Nu există cuvinte de prețuire pentru Dumnevoastră oameni frumoși cei care l-ați cunoscut, ați fost alături de copilul meu în timpul vieții dar și pentru ultima oară!!! Nu mi-am dat seama cât de mult este iubit!!! Pentru mine ziua de 2 Decembrie nu mai există!!! Doamne, Dumnezeule mare te rog să ai grijă de MARIUSICĂ, acolo unde l-ai luat iar mie dă-mi putere ca împreună cu sprijinul moral al dumnevoastră să trec peste cumplita tragedie!!! Doamne, Dumnezeule mare te rog să faci cumva ca aceste nenorociri să nu mai existe în viața nimănui!!! Doamne odihnește-l în pace și liniște, până voi ajunge și eu…”, este mesajul compleșitor postat de Cristi pe pagina de socializare a băiatului său.

Transmiterea mulțumirilor a venit la o zi după ce adjunctul IPJ, familia și toți cunoscuții lui Marius l-au condus pe acesta pe ultimul său drum, acesta fiind înmormântat în Cimitirul Strehareți din Slatina.

Un scurt mesaj de mulțumire celor care i-au fost alături în aceste momente grele a postat pe pagina personală de Facebook și avocata Mariana Ștefan, fostă Rădoi, mătușa lui Marius și sora ajunctului IPJ Cristian Rădoi: “Vă mulțumesc din inimă pentru susținerea voastră și că ați fost lângă mine! Rădoi Marius Alexandru nu a fost fiul meu, a fost copilul meu, puiul meu și fiul fratelui meu! Durerea de a-ți pierde copilul este fără margini! Nici limba română, nici limba altor popoare nu au găsit cuvinte pentru așa durere! Pentru cei ce își pierd părinții s-a găsit cuvântul <orfan>, pentru cei ce își pierd soții s-a găsit cuvântul <văduv/ă>, dar atunci când îți pierzi copilul niciun popor nu a găsit cuvântul! Mulțumesc din inimă încă odată!”.

La numai 19 ani, Marius Rădoi, proaspăt student și sportiv de performanță, fiind câștigător al mai multor medalii la competiții de tenis de masă desfășurate de-a lungul ultimilor ani, a murit în groaznicul accident de la Negreni. Tânărul, care la începutul lunii ianuarie 2021 ar fi împlinit 20 de ani, venea singur cu autoturismul dinspre Pitești și într-o curbă, se pare din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, ar fi derapat, a pierdut controlul volanului și a intrat violent cu mașina într-un cap de pod de la marginea drumului. Găsit la fața locului în stare de inconștineță, salvatorii de pe echipajele de prim ajutor care au intervenit la accident, dar și medicii de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, au făcut tot ceea ce au putut pentru a-l salva pe Marius, însă încercările acestora au fost în zadar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<