2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bătrân de 72 de ani, din Poboru, salvat la timp de pompieri dintr-un incendiu care i-a distrus casa

- Advertisement -

Pompierii Stației Scornicești au avut parte de o intervenție dificilă, duminică seara, aceștia acționând pentru stingerea unui incendiu puternic, izbucnit la o locuință și o anexă gospodărească, din comuna Poboru. proprietarul gospodăriei, în vârstă de 72 de ani, a fost salvat la timp din flăcări, acesta fiind găsit cu arsuri grave pe corp. Focul, care a avut loc din cauza unor materiale combustibile puse lângă o sobă, a fost stins după aproape patru ore.

Cătălin FIRCOIU

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că la locul indicat au fost direcționate două autospeciale de stingere cu apă și spumă, un echipaj al paramedicilor SMURD și o autospecială pentru primă intervenție, iar în momentul sosirii salvatorilor casa și anexa ardeau generalizat, cu flacără și degajări mari de fum.

Un bătrân de 72 de ani a fost găsit cu arsuri. „Proprietarul, în vârstă de 72 de ani, a fost găsit în afara locuinței, conștient, cu arsuri de gradul II și III la cap și membrele superioare. Pacientul a fost transportat la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Pompierii au acționat aproximativ patru ore pentru lichidarea incendiului și îndepărtarea efectelor negative, pe timpul misiunii fiind evacuate și șase butelii de aragaz. În urma incendiului au ars locuința și anexa gospodărească, cu suprafața totală de aproximativ 35 de metri pătrați”, a spus reprezentantul ISU.

În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit ca și cauză probabilă a izbucnirii incendiului amplasarea materialelor combustibile în apropierea unei sobe pe gaz.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți