2.3 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Emil Moț, președintele executiv al PSD Olt: „Am votat pentru cei doi copii ai mei, pentru al treilea copil al meu”

- Advertisement -

În ziua alegerilor parlamentare, Emil Moț, președintele executiv al Partidului Social Democrat Olt și primarul Slatina, prezent la una dintre secțiile de votare de la Școala Gimnazială „Constantin Brâncoveanu” din municipiu, a spus spus că a votat, în primul și primul rând, pentru copiii săi, pentru cei doi băieți, dar și pentru cel de-al treilea copil, anunțând că soția sa, Ana Maria, care l-a însoțit, este însărcinată cu încă un băiat.

Cătălin FIRCOIU

„Astăzi am votat numai și numai cu gânduri bune. Am votat pentru o Românie normală, am votat, în primul și în primul rând, pentru copiii mei, pentru cei doi copii ai mei, pentru al treilea copil al meu. Nu mai vreau să văd piețe închise, nu mai vreau să văd oameni care suferă, nu mai vreau să văd niciodată în România, și o să spun direct în politică, nu mai vreau să văd PNL-ul cum își bate joc de țara asta. De aici toată lumea înțelege ce vrea. Am votat pentru noi, pentru sufletele noastre, ale românilor, noi suntem români și o să fim toată viața români. Și pentru asta am votat. Sper din suflet să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat anul acesta, să nu se mai întâmple batjocura care s-a întâmplat în acest an! Vă aștept la vot, dragi români!”.

Duminică, 6 decembrie, oltenii, dar și românii din țară și Diaspora, sunt asșteptați la vot, pentru a-și alege senatorii și deputații care să le reprezinte interesele la București, în Parlamentul României.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți