10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

O ștampilă de vot a dispărut dintr-o secție organizată în Pleșoiu

- Advertisement -

Incidentele electorale înregistrate până acum la nivelul secțiilor de votare din județul Olt nu sunt unele majore, însă unul dintre ele s-a înregistrat la o secție de votare din satul Doba al comunei Pleșoiu, fiind vorba de dispariția unei ștampile cu mențiunea „Votat”. Polițiștii fac cercetări cu privire la aspectele sesizate, procesul de votare fiind întrerupt 20 de minute.

Cătălin FIRCOIU

În urmă cu aproximativ o oră și jumătate oamenii legii au fost sesizați cu privire la dispariție ștampilei de vot. „La o secție de votare din comuna Pleșoiu a fost sesizat faptul că lipsește o ștampilă de votare. Procesul de votare a fost întrerupt pentru 20 de minute. În prezent a fost reluat, iar polițiștii fac verificări pentru clarificarea situației. Totodată, polițiștii s-au autosesizat și efectuează verificări cu privire la continuarea campaniei electorale în mediul online pe alte trei conturi create pe o rețea de socializare”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Sursa citată a mai spus că în primele opt ore de la deschiderea secțiilor de vot, nu au fost semnalate probleme deosebite din punct de vedere al ordinii publice. „Până la acest moment, au fost înregistrate șapte sesizări cu privire la contravenții sau infracțiuni electorale. În fiecare caz, au fost demarate de îndată cercetări. Până acum, șase nu s-au confirmat”, a spus reprezentantul Poliției.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți