19.1 C
Slatina
duminică,8 septembrie,2024

Ultimele Articole

Președintele CJ Olt: „Am votat cu încredere pentru o echipă care va fi capabilă să aducă investiții majore în județ”

- Advertisement -

Una dintre cele două secții amenajate la Școala Gimnazială Nr. 1 Slatina a fost locul în care Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean și președintele PSD Olt, a mers pentru a vota duminică, la primele ore ale dimineții. Politicianul a fost însoțit de deputatul Marius Iancu, social democratul fiind candidatul PSD pentru un nou loc în Camera Deputaților.

Cătălin FIRCOIU

Oprescu a declarat că a votat cu încredere pentru o echipă capabilă să aducă investiții majore în județul Olt. „Le mulțumesc tuturor celor care merg astăzi să voteze, sunt convins că vor vota cu încredere pentru lucrurile pe care ni le dorim cu toții, să trăim mai bine în țara noastră. Am încredere că trăim într-un stat democratic și puternic în care puterea nu se va concentra în mâinile unei singure persoane. În ceea ce privește județul nostru, am votat cu încredere pentru o echipă care va fi capabilă să aducă investiții majore în județul Olt”, a spus liderul social democraților olteni.

Președintele CJ a mai menționat faptul că prezența la vot s-ar putea încadra în media alegerilor parlamentare de acum patru ani, respectiv din 2012: „Cred că prezența în județul Olt va fi în media prezențelor la ultimele rânduri de alegeri. Dar în același timp, cu specificul acestor alegeri parlamentare. Pentru că știți cum e, chiar dacă a fost pandemie, la locale am avut, pe Slatina, o prezență de 28.000 de persoane. Ne așteptăm ca prezența să se încadreze în media parlamentarelor din 2016 și 2012, dar să fie mai mică decât la locale”.

Deputatul de Olt Marius Iancu a declarat că la aceste alegeri a votat cu gândul la cei cărora le-a fost greu în contextul actual al pandemiei de Coronavirus.

„Am votat astăzi cu gândul la cei care au dus-o greu în această pandemie, la cei care au pierdut pe cineva drag, la miile de români care și-au pierdut locurile de muncă, la antreprenorii care și-au închis afacerile, la producătorii care nu au mai avut acces în piețe, la pensionarii cărora le este teamă pentru pensia lor. Toți acești români trebuie să se simtă în siguranță din nou. Noi toți trebuie să avem speranța că ziua de mâine va fi mai bună și trebuie să luptăm pentru un trai mai bun aici, la noi acasă. Vreau să le transmit cetățenilor județului Olt să nu le fie teamă și să aibă încredere că votul lor are puterea de a schimba viitorul”, a spus parlamentarul de Olt care a votat la o secție de la Școala Gimnazială „Vlaicu Vodă” Slatina.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți