10.2 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Trei olteni și-au pierdut viața la locul de muncă, luna trecută

- Advertisement -

Nu mai puțin de trei persoane au murit, în luna noiembrie, în timp ce erau la serviciu. Este vorba despre doi angajați de la o societate de metalurgie din municipiul Slatina și un muncitor de la o societate de vulcanizare din Găneasa care au fost victime ale accidentelor de muncă, acestea fiind cercetate în prezent de o echipă de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt.

Cătălin FIRCOIU

Unul dintre angajați care a decedat la locul de muncă este un bărbat de 55 de ani, care a fost lovit mortal de un tren pe linia de cale ferată internă a societății, evenimentul producându-se pe 23 noiembrie, iar un altul este o femeie de 58 ani, angajată a unei societăți de metalurgie din Slatina, care a murit din cauze patologice, suferind un accident vascular cerebral, nefericitul eveniment fiind înregistrat pe 26 noiembrie.

În aceeași zi a murit și un bărbat de 40 de ani, angajat al unei societăți de vulcanizare din Găneasa. Acesta manevra o roată de la remorca unui tir, care a explodat și l-a lovit mortal.

Totodată, inspectorii de muncă olteni anchetarea și în cazul accidentelor în care, luna trecută, 17 persoane au rămas cu incapacitate temporară de muncă.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți