13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Un pieton, victima unui accident produs pe strada Cireașov din Slatina

- Advertisement -

Accident de circulație, marți dimineață, pe strada Cireașov, din municipiul Slatina, în zona Dedeman. Un pieton a fost lovit de un autoturism și a necesitat acordarea primului ajutor, la fața locului acționând un echipaj al paramedicilor de la Detașamentul Slatina.

Cătălin FIRCOIU

Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, a declarat că la sosirea salvatorilor, victima evenimentului rutier, un bărbat, în vârstă de 40 de ani, era asistat de un echipaj de jandarmi aflat în misiune, conștient, cu fractură la umărul stâng și plagă de aproximativ 30 de centimetri în zona umărul stâng.

„Jandarmii au sprijinit misiunea paramedicilor SMURD, bărbatul fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitaluluu Județean de Urgență Slatina, pentru investigații amănunțite”, a spus reprezentantul ISU.

Polițiștii rutieri au ajuns și ei la locul accidentul pentru cercetări.

„Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat de îndată la fața locului, fiind identificați conducătorul auto și pietonul implicați în eveniment. Șoferul, în vârstă de 28 de ani, din comuna Strejesti, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, iar pietonul de 40 de ani, care a fost rănit, a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Oamenii legii au deschis o anchetă, întocmind dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, și continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Din primele date, victima accidentului s-ar fi angajat regulamentar în traversarea străzii, fiind pe trecerea de pieton în momentul în care a fost lovit de mașină.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți