10.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Caracal: Polițiștii sesizați despre moartea unui bărbat, care nu a mai fost dus groapă după ce rudele s-au certat la biserică

- Advertisement -

Un bătrân de 77 de ani, din municipiul Caracal, nu a mai fost înhumat miercuri după ce între rudele sale în timpul înmormântării au avut unele discuții în contradictorii, iar una dintre acestea s-a dus la Poliția și a făcut plângere spunând că bărbatul nu ar fi murit din cauze patologice.

Cătălin FIRCOIU

Bărbatul a murit luni la Spitalul Municipal Caracal, cadavrul său a fost ridicat de familie, care a pregătit toate cele necesare pentru a fi îngropat la un cimitir din localitate. Însă, când a fost dus la biserică pentru slujba de înmormântare, acest lucru nu s-a mai întâmplat, rudele certându-se și poliția fiind sesizată de un nepot cu privire la faptul că moartea bătrânului ar fi fost una violentă.

Având în vedere acest aspect, bărbatul de 77 de ani nu a mai fost înhumat, iar trupul său neînsuflețit a fost luat din sicriu și dus la morgă pentru efectuarea necropsiei, în urma rezultatului urmând a se stabili exact cauza decesului.

„La data de 7 decembrie, un bărbat, de 77 de ani, din municipiul Caracal, a decedat la o unitate medicală, fiind emis certificat constatator al decesului. Trupul neînsuflețit a fost preluat de familie. La data de 9 decembrie 2020, un membru al familiei s-a prezentat la Poliția municipiului Caracal, sesizând faptul că barbatul ar fi avut o moarte violentă. Cadavrul a fost depus la morgă în vederea efectuării necropsiei”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală pentru a stabili exact care a fost situația de fapt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți