15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Slatina: Trafic reluat pe strada Pitești. Curând se va circula în condiții normale și pe bulevardul Constantin Brâncoveanu

- Advertisement -

Strada Pitești de la ieșirea din municipiul Slatina spre Pitești a fost redată complet circulației, așadar șoferii pot răsufla acum ușurați având în vedere că luni bune au avut nervii întinși la maximum pentru că stăteau minute în șir în coloane de mașini pentru a-și continua drumul. Traficul urmează a fi decongestionat în viitorul apropiat și de pe bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu de la intrarea în Slatina dinspre Craiova. Aici, muncitorii aproape că au terminat lucrările la carosabil , urmând a continua cu refacerea aleilor laterale, însă aici se va interveni și în funcție de vreme.

Cătălin FIRCOIU

Investițiile realizate fac parte dintr-un proiect important derulat de Primăria municipiului Slatina în infrastructura rutieră, care cuprinde reabilitarea și modernizarea celor două tronsoane de drum, dar și Varianta Oituz, de asemenea o arteră destinată traficului greu intens circulată.  

Emil Moț, primarul municipiului Slatina, a fost cel care a dat vestea bună șoferilor. „O veste bună pentru conducătorii auto! Traficul rutier pe strada Pitești a fost decongestionat, ca urmare a finalizării unei etape care face parte dintr-un amplu proiect de reabilitare și modernizare a uneia dintre cele mai importante artere de circulație a Slatinei. În scurt timp, se va relua și circulația pe bulevardul Sfântul Constantin Brâncoveanu, la intrarea în Slatina dinspre Podul Olt”, a declarat edilul.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți