20.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

Scandalagiu din Balș, săltat de mascați și dus la Psihiatria Spitalului Slatina. A avariat mai multe mașini dintr-o parcare

- Advertisement -

Un bărbat de 43 de ani, din orașul Balș, este internat pe Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, după ce vineri seara a avariat mai multe autoturisme parcate în zona în care locuia, aruncând de la unul dintre geamurile propriei case cu multe obiecte, de la farfurii și oale până la electrocasnice. Totodată, bălșeanul a trecut la amenințări la adresa locatarilor din apropiere, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.

Cătălin FIRCOIU

Speriați de ceea ce se întâmplă, vecinii au fost cei care au alertat polițiștii sunând la 112, Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, declarând că a fost nevoie de intervenția mascaților de la Serviciul de Acțiuni Speciale pentru a-l calma pe bărbat, care au intrat în locuință peste el, l-au ridicat și dus la Psihiatrie, în sprijinul acestora venind și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Olt.  

„La data de 11 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 43 de ani, din localitate, aruncă de la geamul locuinței cu mai multe obiecte și a produs pagube materiale mai multor autoturisme parcate în zonă. Totodată, acesta ar fi adresat amenințări persoanelor din zonă și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică. La fața locului s-au deplasat de îndată polițiști din cadrul Poliție orașului Balș și întrucât bărbatul a continuat să aibă același comportament, a fost solicitat sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt”, a spus reprezentantul IPJ.

Pentru acțiunile sale, bălșeanul este acum anchetat de procurorii de la Parchetul Balș. „În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de distrugere, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice. Activitățile se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș”, a adăugat Alexandra Dicu.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți