14.1 C
Slatina
miercuri,24 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cresc îmbolnăvirile cu Coronavirus în județul Olt. 65 raportate doar într-o zi, dar și un nou deces

- Advertisement -

O nouă zi, încă o creștere a numărului de infecții COVID-19 înregistrate în județ. Doar în ultimele 24 de ore au fost raportate de reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică alte 65 de îmbolnăviri noi cu virusul SARS-CoV-2, iar în total, de la începutul pandemiei, au fost comunicate nu mai puțin de 8.407 cazuri în Olt. Avem și în prezent bolnavi internați în spital și au același rezultat pozitiv la retestare, însă duminică autoritățile centrale au anunțat și un deces.  

Cătălin FIRCOIU

Din datele oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică reiese că, distinct de cazurile nou confirmate cu noul Coronavirus, în ultima zi, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale oltene, care erau deja pozitivi, trei persoane au fost reconfirmate pozitiv. 

Iar dintre cei 8.407 olteni diagnosticați cu virusul SARS-CoV-2, 189 au încetat din viață, de la începutul pandemiei, dar majoritatea acestora au avut pe lângă această boală și alte probleme de sănătate grave. Ultimul deces a fost raportat duminică.

În privința ratei de incidență a cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori, cumulată în ultimele 14 zile, aceasta era în ultima zi a săptămânii de 1,2 în Olt, județul sitându-se în zona verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți