16.7 C
Slatina
marți,16 aprilie,2024

Ultimele Articole

27 de infecții noi COVID-19, dar și trei decese, raportate luni în Olt

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a raportat ultimele cifre despre cazurile de Coronavirus înregistrate în județul Olt, iar în ultima zi s-au anunțat alte 27 de infecții cu virusul SARS-CoV-2. Bilanțul de la începutul pandemiei a ajuns la nu mai puțin de 8.434 de îmbolnăviri. Continuăm să avem bolnavi internați în spital, care erau deja pozitivi la infecția COVID-19, iar la retestare au avut același rezultat, însă autoritățile au mai comunicat luni încă trei decese.

Cătălin FIRCOIU

Potrivit datelor oficiale ale Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cele 27 de cazuri de Coronavirus nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale oltene, unde sunt tratați cei care au contractat virusul, și care erau deja pozitivi, alte 12 persoane din județ au fost reconfirmate pozitiv.

Iar dintre cei 8.434 olteni confirmați cu virusul SARS-CoV-2, 192 au fost răpuși de boală, de la începutul pandemiei, majoritatea lor având și comorbidități. Doar luni au fost raportate trei dintre aceste decese.

Rata de incidență a cazurilor de Coronavirus la mia de locuitori, cumulată în ultimele 14 zile, continuă să rămână scăzută în Olt, fiind de 1,19 și, potrivit cifrelor înregistrate la nivel național, suntem unul dintre județele care se află în zona verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți