22.3 C
Slatina
vineri,29 martie,2024

Ultimele Articole

Cuplurile de aur și vârstnicii de 90 de ani – premii din partea autorităților din Vitomirești

- Advertisement -

Momente emoționante pentru mai mulți locuitori ai comunei oltene Vitomirești. Cum ultimii trei ani au fost ani electorali, iar în anul 2020 ne confruntăm și cu pandemia de Coronavirus, în localitatea din nordul județului Olt nu au mai fost premiați cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsnicie și au sărbătorit nunta de aur și nici persoanele care au împlinit vârsta de 90 de ani, una de aur așa cum o consideră autoritățile locale. De aceea, edilul Robert Ion Rotea a organizat luni întâlniri restrânse cu cei cărora a decis să le acorde distincțiile „Nunta de aur” și „Vârsta de aur”.   

Familiile Lucica și Jan Constantinescu, Aneta și Nicolae Popescu, Ecaterina și Ion Badea, Floarea și Florea Ciuculete, Maria și Constantin Bubulincă și Elena și Florea Stani sunt cele care au împlinit 50 de ani de căsătorie, premiate pentru sărbătorirea nunții de aur, iar localnicii care au vârsta de aur, de 90 de ani, sunt Gherghina Pană, Maria Gușatu, Ioana Guță și Elena Căcău.

„În anul 2017 a fost ultima premiere la «Sărbătoarea comunei», iar pentru că 2018, 2019 și 2020 au fost ani electorali, în 2020 confruntându-ne și cu pandemia COVID-19, acest eveniment nu l-am mai putut organiza. De aceea, am hotărât ca această premiere să se facă după alegerile locale și parlamentare trecând personal pe la fiecare familie. Cu această ocazie, le doresc tuturor celor care au sărbătorit «Nunta de aur» și «Vârsta de aur» multă sănătate, viață îndelungată și un sincer și călduros «La mulți ani!»”, este mesajul transmis cu acest prilej de primarul Robert Rotea din Vitomirești.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți