Tânără din Balș, condamnată pentru furt în Germania, găsită de polițiștii din Olt

O tânără de 26 de ani, din orașul Balș, dată în urmărire internațională pentru comiterea infracțiunii de furt pe teritoriul Germaniei, a fost găsită la sfârșitul săptămânii trecute de polițiștii din Olt, în localitatea natală. Bălșeanca a furat din mai multe magazine nemțești obiecte de igienă personală, dar și alimente, fiind condamnată la pușcărie pentru faptele sale.

Cătălin FIRCOIU

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul celor din cadrul Poliției orașului Balș au pus în executare, duminică, mandatul european de arestare emis de autoritățile judiciare din Germania pe numele femeii, condamnată la pedeapsa cu închisoarea pentru comiterea unor furturi din societăți comerciale. Pentru punerea în executare a mandatului de arestare, poliţiştii olteni au beneficiat de date oferite de Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române.

Tânăra din Balș a fost prezentată, de polițiștii SIC Olt, procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova, unde a fost dispusă măsură reținerii sale pentru 24 de ore. Ulterior, aceasta a fost introdusă în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<