19.1 C
Slatina
sâmbătă,7 septembrie,2024

Ultimele Articole

Dan Vruse, medic de familie în comuna Rotunda, răpus de infecția cu virusul SARS-CoV-2

- Advertisement -

Județul Olt pierde încă un medic de familie care era confirmat cu virusul COVID-19. Dan Vruse, în vârstă de 65 de ani, originar din municipiul Caracal, era doctor în comuna Rotunda și a decedat duminică, 13 decembrie, pe Secția Anestezie și Terapie Intensivă a Spitalul Municipal Caracal, unitatea medicală suport COVID din județul Olt.

Cătălin FIRCOIU

Bărbatul a ajuns în stare gravă la spitalul din Caracal după ce, timp de două zile a fost internat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a ajuns în data de 23 noiembrie când a fost și diagnosticat cu noul Coronavirus.

Surse medicale de la unitatea medicală caracaleană spun că medicul de familia a fost internat aici în stare foarte gravă, având plămânii afectați, pe 13 decembrie inima acestuia încetând să mai bată, cauzele decesului fiind stop cardiorespirator, infecția COVID-19, bronhopneumonie și insuficiență respiratorie acută cu protezare respiratorie, iar ca boli asociate avea hipertensiune arterială și obezitate gradul II.

Acum, locuitorii din Rotunda nu rămân fără medic de familie, la același cabinet desfășurându-și activitatea și soția sa, de asemenea doctor, care îi va prelua pe pacienții acestuia.  

Dan Vruse este cel de-al doilea medic de familie din Olt care a murit din cauza infecției cu virusul SARS-CoV-2, Alexandra Țenescu de 65 de ani, doctoră în orașul Potcoava, diagnosticată și ea cu COVID-19, trecând în neființă la jumătatea lunii trecute.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți