13.1 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Două evenimente rutiere în Pădurea Saru, într-un interval de o oră

- Advertisement -

Traficul rutier s-a desfășurat cu dificultate pe Drumul Național 65 – European 574, după ce miercuri după-amiaza, într-un interval de o oră, au avut loc două accidente în dreptul Pădurii Saru. În urma unuia dintre evenimente, un conducător auto a avut nevoie de acordarea primului ajutor, iar cel de-al doilea a fost catalogat de polițiștii rutieri ca și tamponare, având în vedere că nu au rezultat victime.

Cătălin FIRCOIU

Într-unul dintre accidente au fost implicate două autoturisme care circulau din sensuri opuse de mers și în urma impactului acestea au părăsit partea carosabilă, una ajungând într-un șanț de pe marginea drumului, iar cealaltă în pădure.

Șoferul uneia dintre mașini, în vârstă de 34 de ani, din județul Dolj, a avut nevoie de acordarea primului ajutor în urma coliziunii, la fața locului intervenind și echipaje de pompieri, acesta fiind transportat la spital pentru investigații medicale amănunțite. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii rutieri au întocmit dosar penal, în cauză fiind efectuate cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Celălalt eveniment s-a produs tot în zona Pădurii Saru, între un autocamion și un autovehicul. Două impactul dintre acestea, TIR-ul s-a răsucit pe carosabil, circulația blocându-se timp de câteva minute bune. Din fericire, nu au rezultat victime, iar oamenii legii au efectuat cercetări pentru tamponare.

Potrivit primelor cercetări de la fața locului, ambele accidente s-ar fi produs pe fondul neacordării de prioritate.   

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți