3.1 C
Slatina
vineri,19 aprilie,2024

Ultimele Articole

Încă 94 de olteni confirmați cu noul Coronavirus. 8.561 de cazuri raportate în județ, de la începutul pandemiei

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a raportat 94 de infecții noi COVID-19 în județul Olt, iar de la începutul pandemiei și până miercuri bilanțul total al cazurilor a ajuns la 8.561. În afară de aceste îmbolnăviri, s-au comunicat și bolnavi internați în spital retestați pozitiv la virusul SARS-CoV-2. Din fericire, autoritățile centrale nu au mai anunțat nici un deces.

Cătălin FIRCOIU

Distinct de cele 94 de cazuri nou confirmate, reprezentanții GCS raportează că în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale oltene, care erau deja pozitivi, în ultimele 24 de ore au fost șase persoane reconfirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Totodată, din totalul celor 8.561 de olteni diagnosticați cu infecția COVID-19 sunt 193 care au încetat din viață de la începutul pandemiei, iar miercuri, din fericire, nu a mai fost comunicat niciun deces.  

La această dată, județul Olt are o rată de infectare de 1,2 cazuri de Coronavirus la mia de locuitori, cumulată în ultimele 14 zile, și se află în zona verde.

Îmbolnăvirile cu virusul SARS-CoV-2 în Olt

8.561 cazuri confirmate de la începutul pandemiei

94 cazuri noi înregistrate, din care un salariat al Spitalului Județean de Urgență Slatina, un angajat de la Spitalul Municipal Caracal, un salariat al Spitalului Orășenesc Corabia, restul cu transmitere comunitară

7.475 cazuri declarate vindecate

135 persoane internate, 24 fiind pe secțiile Anestezie și Terapie Intensivă ale spitalelor din Slatina și Caracal

758 persoane aflate în izolare la domiciliu

848 persoane aflate în carantină la domiciliu

21.319 persoane testate de la începutul pandemiei

193 decese

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți