O adolescentă și-a recuperat rucsacul pierdut pe o stradă din Slatina, în care erau 600 de lei, de la polițiști

O tânără de 17 ani, din comuna Brebeni, a avut un noroc chior după ce, în cursul serii de marți un polițist de la Biroul Investigații Criminale al Poliției municipiului Slatina, care se afla în concediu i-a găsit rucsacul pe care aceasta îl pierduse pe Aleea Muncii.

Cătălin FIRCOIU

Omul legii cobora din scara blocului și pe aleea din față a găsit bunul pierdut, în care era o sumă de bani și documentul de identitate, acesta fiind returnat adolescentei, de colegii polițistului.

„Un polițist din cadrul Poliției municipiului Slatina, aflat în timpul său liber, a găsit pe o stradă din municipiu un rucsac. Acesta a luat legătura cu polițiștii Poliției municipiului Slatina și le-a predat rucsacul găsit, în care se aflau 600 de lei și actul de identitate al unei minore de 17 ani, din comuna Brebeni. Polițiștii au identificat adolescenta și i-au restituit bunurile pe care le pierduse și au primit mulțumiri și aprecieri din partea sa și a mamei acesteia”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

<