15.2 C
Slatina
vineri,26 aprilie,2024

Ultimele Articole

Accident cu doi răniți la intrarea în Găneasa dinspre Slatina. Trei autoturisme implicate

- Advertisement -

Grav accident de circulație, vineri dimineață, pe Drumul Național 65 – European 574, la intrarea în comuna Găneasa dinspre municipiul Slatina. Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, iar doi bărbați care au fost răniți în urma coliziunii violente dintre acestea au fost transportate la spital.

Cătălin FIRCOIU

Pompierii Detașamentului Slatina, cu un echipaj SMURD, o autospecială pentru descarcerare și o autospecială pentru intervenție și descarcerare, dar și un echipaj medical de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, au intervenit la locul accidentului pentru a acorda îngrijiri medicale victimelor.

În cele trei mașini implicate se aflau patru persoane și, potrivit lui Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt, la sosirea echipajelor de salvatori toate acestea erau în afara autoturismelor, conștiente.  

„Cele patru persoane au fost asistate la locul evenimentului, iar două dintre acestea au fost transportate la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Pompierii SMURD au transportat la spital un bărbat, în vârstă de 51 de ani, din localitatea Bobicești, cu traumatism toracic și sângerare nazală. Echipajul SJA a preluat și transportat la UPU Slatina tot un bărbat, în vârstă de 56 de ani, din orașul Balș, cu suspiciune de fractură la membrul inferior drept”, a spus reprezentantul ISU. Pompierii au acționat și pentru spălarea carosabilului de resturile rezultate în urma evenimentului, care prezentau pericol pentru ceilalți participanți la trafic.

Polițiștii rutieri au ajuns și ei la fața locului pentru a face cercetări și a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.

„În această dimineață (vineri n.r.), pe Drumul Național 65 – European 574, la Găneasa, s-a produs un accident rutier. Polițiștii Serviciului Rutier Olt s-au deplasat de îndată la fața locului, fiind identificate trei autoturisme avariate, două persoane aflate în același autoturism necesitând îngrijiri medicale și fiind transportate la spital. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal și polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

În urma evenimentului, s-a circulat îngreunat în zona localității Găneasa timp zeci de minute, pe ambele sensuri de mers ale DN 65 – E 574 formându-se coloane de mașini pe câteva sute de metri .

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți