3.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

72 infecții noi COVID-19 în județul Olt, raportate într-o zi. 8.803 cazuri, bilanțul total de la începutul pandemiei

- Advertisement -

Oltul a ajuns la 8.803 infecții cu virusul SARS-CoV-2 de la începutul pandemiei, potrivit datelor raportate sâmbătă de Grupul de Comunicare Strategică. Doar în ultimele 24 de ore au fost 72 de olteni diagnosticați cu noul Coronavirus. Din fericire, oficialii nu au mai comunicat niciun deces din cauza infecției COVID-19, iar județul are o rată de incidență a cazurilor, cumulată în ultimele două săptămâni, scăzută în continuare, fiind puțin peste unu la mia de locuitori.

Cătălin FIRCOIU

Grupul de Comunicare Strategică mai transmite că, distinct de cele 72 de îmbolnăviri noi cu virusul SARS-CoV-2, în ultima zi, în urma retestării pacienților care erau deja pozitivi și sunt internați în spitalele oltene, sunt 18 persoane care au fost reconfirmate pozitiv. 

Dintre cele 8.803 infecții COVID-19, județul înregistrează, din păcate, și 195 decese ale unor olteni diagnosticați cu boala, majoritatea lor având însă și boli asociate grave. Niciunul dintre acestea nu a fost raportat în 24 de ore.

Cifrele actualizate ale autorităților centrale mai arată că în județul Olt rata de incidență a cazurilor de Coronavirus la 1.000 de locuitori, cumulată în ultimele 14 zile este de 1,02 și se află în zona verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți