10.2 C
Slatina
joi,25 aprilie,2024

Ultimele Articole

Cinci bărbați și o tânără, acuzați de viol, în Arestul Poliției Olt

- Advertisement -

O tânără de 18 ani a fost victima unei infracțiuni de viol săvârșită de șase persoane, care în cursul serii de vineri au fost arestate preventiv de magistrații Judecătoriei Balș.

Cătălin FIRCOIU

Fapta a fost comisă în urmă cu câteva zile în orașul Balș, totul ar fi fost filmat, iar videoclipul în care fata de 18 ani era batjocorită a ajuns pe o rețea de socializare. Deși victima nu a depus plângere la Poliție, oamenii legii s-au autosesizat joi după ce au intrat în posesia imaginilor, iar autorii au fost identificați, fiind vorba de cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, și o adolescentă de 18 ani.        

„La data de 17 decembrie, polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș s-au sesizat din oficiu în urma unei postări de pe o rețea de socializare, cu privire la faptul că o tânără ar fi fost victima infracțiunii de viol. În urma cercetărilor efectuate, au fost identificați cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 20 și 29 de ani, și o tânără de 18 ani, bănuiți de comiterea faptei, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore. În cursul zilei de ieri (vineri), Judecătoria Balș a dispus arestarea preventivă a celor șase persoane”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Decizia instanței de judecată nu este definitivă și poate fi contestată, în prezent cele șase persoane acuzate de viol fiind încarcerate în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți