14.1 C
Slatina
joi,28 martie,2024

Ultimele Articole

IPJ Olt face angajări. Se caută oameni din sursă externă pentru Poliția Animalelor, dar și ofițeri din rândul agenților

- Advertisement -

În această perioadă, la nivelul Poliției Române au loc concursuri din sursă externă, dar și concursuri prin trecerea agenților în corpul ofițerilor. Așadar, și la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Olt vor fi făcute angajări atât din sursă externă pentru Poliția Animalelor, cât și din rândul agenților de poliție care pot deveni ofițeri.  

Cătălin FIRCOIU

În privința concursurilor din sursă externă, Poliția Română scoate la concurs 264 de posturi, prin încadrare directă din sursă externă. Înscrierile se fac on-line, la unitățile de poliție care au scos posturile la concurs, până pe 28 decembrie 2020.

Cele puțin peste 260 de posturi sunt în cadrul structurilor centrale și teritoriale pentru Protecția Animalelor. Astfel, s-au scos la concurs 49 de posturi de ofițer de poliție, 86 de posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și 129 de posturi de agent de poliție. La nivelul Poliției oltene sunt disponibile un post de ofițer de poliție, două posturi ofițer cu specializarea medic veterinar și trei posturi de agent de poliție. „Înscrierile se fac on-line până la data de 28 decembrie 2020. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-ul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs”, se arată într-un comunicat remis de instituție.

Poliția Română scoate la concurs și 1.210 posturi de ofițer prin trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor. Acestea sunt în specializările: acțiuni speciale; arme, explozivi și substanțe periculoase; cazier judiciar statistică și evidențe operative; centrul operațional; cercetarea și prevenirea criminalității; combaterea criminalității organizate; comunicații și informatică; criminalistică; financiar; informare și relații publice; învățământ; investigarea criminalității economice; investigații criminale; logistică; operațiuni speciale; ordine publică; resurse umane; reținere și arestare preventivă; rutieră; siguranță școlară; structura de securitate și transporturi.

Peste 90% dintre posturile scoase la concurs sunt în cadrul structurilor operative, majoritatea la investigații criminale, investigarea criminalității economice și ordine publică. La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Olt sunt scoase la concurs 24 de posturi de ofițer la următoarele specializări: centrul operațional; cercetarea și prevenirea criminalității; criminalistică; financiar; investigarea criminalității economice; investigații criminale; logistică; ordine publică; rutieră; structura de securitate. Și în privința acestora, înscrierile se fac on-line până la data de 28 decembrie 2020.

„Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente. Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documente necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, găsiți aici – https://www.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs și pe site-ul Inspectoratului de Poliție al Județului Olt https://ot.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs”, transmit reprezentanții IPJ.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți