5.2 C
Slatina
joi,18 aprilie,2024

Ultimele Articole

75 de noi infecții cu SARS-CoV-2 și patru decese, anunțate într-o zi în județul Olt

- Advertisement -

Grupul de Comunicare Strategică a raportat 75 de infecții noi cu virusul COVID-19 în Olt, iar de la începutul pandemiei și până duminică bilanțul total al cazurilor a ajuns la 8.878. Pe lângă aceste îmbolnăviri, s-au înregistrat și bolnavi retestați pozitiv la noul Coronavirus, în ultimele 24 de ore fiind anunțate și patru noi decese. Cifrele oficiale ale autorităților centrale mai arată că rata de incidență a cazurilor la 1.000 de persoane, cumulată în ultimele două săptămâni, continuă să fie scăzută în județ.

Cătălin FIRCOIU

Potrivit reprezentanților Grupului de Comunicare Strategică, distinct de cele 75 de cazuri nou confirmate, în urma retestării pacienților internați în unitățile medicale din județ, care erau deja pozitivi, în ultimele 24 de ore au fost 30 de persoane reconfirmate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2.

Iar din totalul celor 8.878 de olteni diagnosticați cu infecția COVID-19, sunt 199 care au murit de la începutul pandemiei, în ultima zi a săptămânii fiind comunicate patru dintre aceste decese. 

La această dată, județul Olt are o rată de infectare, cumulată în ultimele 14 zile, de 1,07 cazuri de Coronavirus la mia de locuitori și se află în continuare în scenariul verde.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți