14.1 C
Slatina
sâmbătă,20 aprilie,2024

Ultimele Articole

Bărbat din Fălcoiu, arestat după ce și-a înjunghiat fratele vitreg. Motivul – consumul de alcool

- Advertisement -

Un bărbat de 44 de ani, din comuna Fălcoiu, este în Arestul Inspectoratului de Poliție Județean Olt după ce duminică a fost arestat preventiv, fiind acuzat de săvârșirea infracțiunii de omor. Olteanul și-a înjunghiat cu un cuțit fratele vitreg mai mare cu patru ani decât el, punându-i viața în primejdie.

Cătălin FIRCOIU

Fapta a fost comisă în seara zilei de sâmbătă în locuința în care stau cei doi bărbați, pe fondul consumului de alcool și a unui conflict preexistent între aceștia.

„Incidentul între cei doi frați de mamă a avut loc sâmbătă, undeva în jurul orei 20:00 – 20:30. Pe fondul consumului de alcool și a unui conflict mai vechi între aceștia, inculpatul, un bărbat de 44 de ani, i-a aplicat o lovitură de cuțit în zona abdominală victimei, respectiv fratele mai mare, în vârstă de 48 de ani. Bărbatul înjunghiat a ajuns la Spitalul Municipal Caracal, iar de aici a fost transferat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde este internat și în prezent, acesta având nevoie de 30 – 35 de zile de îngrijiri medicale. Pentru că i-a pus viața în pericol, inculpatul este acuzat de tentativă de omor, în noaptea de sâmbătă spre duminică fiind reținut de procurori”, a declarat Anca Anuța, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

În cursul zilei de duminică, bărbatul de 44 de ani a fost prezentat de anchetatorii Parchetului Olt în fața magistraților Tribunalului Olt, care au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia instanței de judecată nu este definitivă și a fost deja contestată, contestația urmând a fi judecată zilele următoarea de magistrații Curții de Apel Craiova.

Inculpatul este încarcerat în prezent în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Olt.

- Advertisement -

Ultimele știri

Nu pierdeți